Sound

Light

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Licht, het kleurt je evenement en is uitermate geschikt om de juiste sfeer op het juiste moment te creëren. Wij van Frissen Support beschikken over een zeer brede kennis van de lichttechniek, zowel voor evenementen, livestreams, theater en architectuur verlichting. Wij zijn in het bezit van onze Eigen Lightingconsole (Avolites TiMo + Faderwing) en benodigde 3D visualiser software. ook zijn wij in het bezit van een Approved Avolites user certificaat!

Frissen Support staat voor kwaliteit, en ons doel is om elke opdracht tot een groot succes te brengen. Wij zijn breed inzetbaar denk hierbij van lichttechnicus tot lichtoperator maar ook het ontwerpen en aanleveren van een totaal lichtontwerp.

Omdat wij op freelance basis werken zijn wij een uitkomst voor veel bedrijven en werken met open en eerlijke afspraken.

Architectural lighting

Heeft u een mooi bedrijfspand? maar mist u toch net de finishing touch? Geen probleem! Door middel van Architectural lighting kunt u een sfeervolle draai aan uw pand geven en de mooie aspecten er uit laten springen. De verlichting op de onderstaande is geheel waterdicht en word aangestuurd middels een Cuety van Visual Productions  wat het mogelijk maakt om het hele pand heel eenvoudig  middels tablet of smartphone aan te zetten, Dimmen en doormiddel van het RGBW kleuren meng systeem is het mogelijk om de verlichting in elke gewenste kleur in te stellen.

Vaste installaties

Technical support

Ook voor vaste installaties bent u bij Frissen Support aan het juiste adres! Wij leveren op maat gemaakte vaste installaties voor binnen en buiten, die precies aan uw wensen voldoen.

Zo monteren wij AV materiaal bij o.a:

  • Hotels & Restaurants
  • Cafe’s, Nacht horeca & Clubs
  • sportscholen
  • Zwembaden & wellness 
  • Scholen 
  • mancave’s 

Voor  elke toepassing hebben wij een passende oplossing! Wij leveren enkel hoogwaardige en zeer geavanceerde installaties met een groot gebruiksgemak. Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op